Home » Eveniment. События » 12 octombrie – ziua în care AGRO TV Moldova vine în casele Dvs !
12 octombrie – ziua în care AGRO TV Moldova vine în casele Dvs !

12 octombrie – ziua în care AGRO TV Moldova vine în casele Dvs !

Distribuie articolul:

De astăzi, Republica Moldova are un nou post de televiziune, sută la sută dedicat oamenilor care muncesc în agricultură şi ramurile conexe, la sat. Ţara noastră are nevoie de o astfel de televiziune, unde sa fie abordate problemele cu care se confrunta agricultorii, să fie promovaţi gospodarii din Moldova, istoriile lor de succes, obiceiurile şi datinile neamului.

Din 12 octombrie, AGRO TV Moldova intră în casele telespectatorilor cu o ediţie specială şi invitaţi din domeniu. În fiecare zi, Mihaela Teslari va prezenta buletinul de ştiri de la ora 19.00, care va conţine noutăţi importante din domeniul agroindustrial. Unele subiecte din ediţia de actualităţi vor fi discutate în cadrul emisiunii “Dialog cu Eduard Robu”, care va putea fi urmărită de marţi până vineri, începând cu ora 19.30. În fiecare zi de luni, începând cu ora 20.00, în Talk show-ul “Ia ATITUDINE” prezentat de Tamara Fiştic-Anii, vor fi discutate cele mai actuale şi stringente probleme cu care se confruntă agricultorii, oamenii de la sate. Telespectatorii vor avea posibilitatea să participe în direct, prin intermediul apelurilor telefonice.

AGRO TV Moldova îşi propune să cucerească atenţia telespectatorilor cu emisiuni interesante, precum: “Întâlnirea de la ora 8”, “ABC-ul fermierului”, “Târguri şi Expoziţii”, “Gospodarii Moldovei” şi multe alte programe.

De luni până duminică, AGRO TV Moldova aduce în prim-plan viaţa şi munca agricultorilor, aspiraţiile fermierilor autohtoni, succesele lor, dar şi problemele cu care se confruntă.

Postul Agro TV Moldova va participa la toate evenimentele din domeniul agricol – expoziţii, târguri, festivaluri, conferinţe şi seminare, forum-uri.

Partener – AGRO TV Network, România.

Misiunea noastră – La zi în agricultură!

Distribuie articolul: