Home » Advertoriale. Реклама » Aminograin – biostimulator cu aminoacizi
Aminograin – biostimulator cu aminoacizi

Aminograin – biostimulator cu aminoacizi

Distribuie articolul:

ACM-AMINOGRAIN

Caracteristici speciale:

  • ACM – AMINOGRAIN este un îngrășământ organic lichid de origine vegetală ce conține un procent ridicat de carbohidrați, peptide și aminoacizi, elemente esențiale pentru desfășurarea funcțiilor metabolice din plante. Produsul este obținut prin procese naturale de hidroliză enzimatică și prin solubilizarea substanțelor vegetale, ceea ce garantează prezența unui conținut ridicat de carbohidrați și aminoacizi levogiri liberi, esențiali pentru realizarea funcțiilor metabolice în plante.
  • ACM – AMINOGRAIN are un efect de ”carrier” – ajută la translocarea – elementelor nutritive aplicate pe frunze sau prin fertigare. Produsul, prin acțiunea sa nutritivă, favorizează activitatea fotosintetică și sinteza proteinelor în plante. Pentru un efect mai mare la creșterea recoltei și îndepărtarea consecințelor de la orice fel de factori de stres (SZR, căldură, secetă, etc.) sunt utilizate și hidratante prin metoda de laborator. Anume acestea contribuie la o mai bună și rapidă pătrunderea în parenchimul frunzei si citoplasma celulelor, îmbunătățește procesele metabolice în celulele plantelor.
  • Datorită compoziciei speciale, soluția este distribuită uniform pe suprafata foii de lucru, nu este spălat de ploi și are o lungă perioadă de acțiune și sincron efect în termen de 21 – 28 de zile.
  • Elimină tensiunea superficială, care contribuie la pătrunderea substanțelor nutritive în parenchimul frunzei.
  • Orice pulverizator de calitate vă va servi mult mai mult datorită gradului de solubilitate a produsului.

Concepția tehnologiei intensive

Folosind fertilizantii de marca ACM la cultivarea de culturi agricole si respectând toate regulile și caracteristicile de ingrijire a plantelor, aveti o posibilitate de a mari productivitatea si roada plantelor de la 50% pina la 200%.

Aminograin-componenta

Aminograma

Acid Aspartic, Acidul Treonină, Arginina, Alanina, Cisteina, Tirozina Glutamic: 50%, Serina, Histidina, Glicina, Valina, Metionina, Fenilalanina, Izoleucina, Leucina, Lizina, Pralină.

Caracteristica și modul de acțiune

Ajută la superatea perioadelor de stres. Îmbunătăţeşte creșterea vegetală si ajută la fructificare. Ajută la cresterea si imbunatatirea calitatii fibrei. Reduce efectul negativ a tratamentelor cu erbicide. Ajută la cresterea si calitatea grăuntelui, evită scăderea cresterii vegetative produsă de erbicide. Stimulează cresterea si dezvoltarea vegetală.

Dozele și forma de aplicare

Aminograin-doze

Precauții:

Recomandările și informațiile puse la dispoziție sunt rezultatul testului lung și sever. În timpul utilizării, pot interveni mai mulți factori care afectează controlul nostru (timpul, pregătirea soluțiilor, aplicațiile, etc.). Compania garanteaza compozitia, formularea și conținutul. Se utilizează numai în caz de necesitate recunoscută. Nu depășiți doza recomandată. Nu se amestecă cu uleiuri și produse cu reacție alcalină. Dacă aveți dubii, efectuati un test de compatibilitate. Utilizatorul este răspunzător pentru daunele cauzate (lipsa de eficacitate, toxicitate, deșeuri, etc.), prin defectarea totală sau parțială, și nerespectarea instrucțiunile de pe etichetă. A se păstra într-un loc uscat și protejat de temperaturi extreme (5ºC-35 ºC). Să nu fie lasat la îndemâna copiilor. Se păstrează departe de alimente, băuturi și hrana pentru animale. După contactul cu ochii și pielea, se spală imediat cu multă apă. 

ACM – AMINOGRAIN este un produs al AGRO CONSULTING DEL MEDITERRÁNEO, S.L. (Spania)

Pentru informaţii suplimentare:

“Sanctum AG” SRL

GSM: 0 693 21 230

“Sanctum AG” SRL este distribuitor exclusiv al AGRO CONSULTING DEL MEDITERRÁNEO, S.L. în Republica Moldova

Distribuie articolul: