Home » Noutăţi. Новости » Alege hibrizii performanți de rapiță InVigor de la BASF
Alege hibrizii performanți de rapiță InVigor de la BASF

Alege hibrizii performanți de rapiță InVigor de la BASF

Distribuie articolul:

Portofoliul de semințe de rapiță InVigor

BASF, una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de produse pentru protecția plantelor, a introdus pe piața din Republica Moldova renumitul brand global InVigor®, o marcă de semințe de rapiță extrem de apreciată. Hibrizii de rapiță InVigor® sunt o sursă constantă de recolte productive de rapiță, ridicând în mod continuu standardele după care se evaluează calitatea semințelor de rapiță. Gama InVigor® cuprinde atât hibrizi convenționali de rapiță, cât și hibrizi Clearfield®.

Semințele de rapiță InVigor® au o istorie de peste 23 de ani de rezultate remarcabile. Le caracterizează productivitatea foarte ridicată, stabilitatea producției și mai ales adaptabilitatea la nevoile fermierilor. Beneficiile sunt însă mult mai numeroase. Hibrizii de rapiță InVigor® sunt pregătiți pentru o tehnologie de vârf, fapt ce-i plasează în topul alegerilor fermierilor din lumea întreagă, care-și doresc performanțe excepționale de la cultura de rapiță.

InV 1165 este un hibrid convențional de rapiță, robust, cu potențial mare de producție, pe care veți fi bucuroși că l-ați cultivat. Densitatea recomandată este de 45-50 de plante/mp. Hibridul se dezvoltă rapid în primele stadii de creștere, oferind rezistență crescut la iernare și o foarte bună rezistență la putregaiul negru.

Hibridul de rapiță InVigor 1165 are o rezistență înaltă la iernare și un potențial mare de producție.

Hibridul de rapiță InVigor 1165 are o rezistență înaltă la iernare și un potențial mare de producție.

InV 1166CL este un hibrid Clearfield® de rapiță de toamnă, bine adaptat la agroclimatul din Republica Moldova, cu o foarte bună vigoare timpurie, toleranță bună la iernare. Acest hibrid conține gena Rlm7, care-i conferă o bună rezistență la Phoma. InV 1166CL are un conținut ridicat de ulei și rezistență mare la frângere.

Hibridul de rapiță InVigor 1166CL are un potențial înalt de producție, o bună toleranță la iernare și o rezistență mare la Phoma

Hibridul de rapiță InVigor 1166CL are un potențial înalt de producție, o bună toleranță la iernare și o rezistență mare la Phoma

 

Beneficii dincolo de semințe

Caracteristicile principale ale hibrizilor de rapiță BASF sunt productivitatea și stabilitatea. Colaborarea dintre BASF și fermieri, în cadrul programului de ameliorare a hibrizilor, duce la obținerea de informații valoroase, pe care experții noștri le folosesc pentru a proiecta și dezvolta în permanență hibrizi noi, foarte performanți.

Astfel, Compania BASF a creat soluții complete pentru cultura de rapiță, care cuprind, atât semințe, cât și gama completă de produse pentru protecția plantelor.

Pentru mai multe informații tehnice și detalii despre procurarea hibrizilor de rapiță BASF sau soluțiile de protecție pentru cultura de rapiță, vă rugăm să contactați:

Biroul de consultare BASF în Republica Moldova:

GSM: 0 691 37 703

Distribuie articolul: