Home » Externe. Мировые новости » De ce oamenii sunt săraci?
De ce oamenii sunt săraci?
Sursă foto: www.columnlife.com

De ce oamenii sunt săraci?

Distribuie articolul:

Miliardarul Jack Ma, omul de afaceri care a înfiinţat grupul Alibaba, are propria sa teorie asupra oamenilor care sunt săraci. Jack Ma susţine că pesimismul celor din jur îi influenţează negativ în ceea ce priveşte investiţiile în afaceri şi de aceea oamenii rămân săraci. Din frica de a pierde!

”Cel mai greu este să deserveşti oamenii săraci. Dă-le ceva gratuit, vor zice că e o capcană. Oferă-le idei cu investiţii mici, vor zice că venitul e prea mic. Spune-le să investească într-o afacere mare, spun că nu au bani. Zi-le să încerce realizarea ideilor noi, spun că nu au experienţă. Le spui despre businessul tradiţional, zic că e prea greu de realizat. Spune-le că e un nou model de business, ei vor zice că e MLM. Spune-le să îşi gestioneze un magazin, vor zice că nu au libertate.

Când le spui de afaceri noi, spun că e prea riscant. Ei fac ceva la fel, caută des pe google, ascultă de prietenii care sunt la fel de pesimişti, gândesc mai mult decât un profesor universitar şi fac mai puţin ca un nevăzător. Doar întreabă-i ce pot să facă. Ei nu au răspuns. În loc inima să bată mai repede, mai bine mai repede să acţionezi, în loc să te gândeşti la ceva, de ce să nu faci la ceea la ce te gândeşti? Oamenii săraci sunt căzuţi în sărăcie, pentru că toată viaţa lor au o singură activitate: Să aştepte”.

Distribuie articolul: