Home » Advertoriale. Реклама » Descoperă Warsteiner – adevărata bere germană!
Descoperă Warsteiner – adevărata bere germană!

Descoperă Warsteiner – adevărata bere germană!

Distribuie articolul:

Puţină istorie…

Compania Warsteiner a fost înfiinţată in 1753 de catre Antonius Cramer în Warstein, un orăşel din pitoreasca regiune ce astăzi este cunoscută ca Parcul Naţional Pădurea Arnsberg, situată în Renania, în nord-vestul Germaniei actuale.

Astăzi, Warsteiner este una din cele mai importante companii de bere din Europa şi în topul celor germane. În 2008, grupul devenea cel mai mare producător de bere din Germania, cu o producţie-record de peste 7 milioane de hectolitri.

Secretul gustului Warsteiner

Secretul gustului Warsteiner este în puritatea exceptională a apei, izvorul ce furnizează apă  fiind descoperit în 1928 de preşedintele de atunci al companiei, Albert Cramer Senior, un moment considerat emblematic pentru dezvoltarea Warsteiner, şi care a deschis calea spre succesul international al grupului.

apa-warsteiner

Denumit Kaisersquelle – „Izvorul Împăratului”, izvorul este amplasat la marginea pădurii Arnsberg şi pe locul actual al fabricii Waldpark. Proprietăţiile unice ale apei de o puritate excepţională provenite din acest izvor, printre care şi duritatea extrem de redusă a apei, au permis dezvoltarea unui nou stil de berificare pentru Warsteiner. Astfel Warsteiner a reuşit să producă un Pils unic, o îmbinare armonioasă între berile clasice din Boemia sau Bavaria şi cele Altbier din Renania, cu un gust mai putin pronunţat de malţ, mai echilibrat, şi o corpolenţă superioară datorate apei excepţionale.

Warsteiner este produsă conform Legii Germane a purităţii berii

Compania pune mare accent pe valorile ecologiste şi pe faptul că foloseşte doar ingrediente   naturale. Fabrica este amplasată în interiorul rezervaţiei naturale Pădurea Arnsberg, iar ingredientele din berea Warsteiner sunt doar cele patru, naturale, în conformitate cu Legea Germană a Purităţii Berii (Reinheitsgebot) din 1516: apă, orz, hamei şi drojdie.

warsteiner-puritatea-berii

Sloganul istoric, devenit faimos in toata lumea şi prezent pînă nu demult pe toate etichetele berii, cît şi pe logo, a fost „Eine Konigin Unter Den Bieren”, însemnînd ” O Regină Printre Beri” şi care exprima unicitatea gustului Warsteiner.

Berea Warsteiner poate fi găsită în reţeaua de markete Jardi şi magazinele alimentare din mun. Chişinău. 

warsteiner-moldova2

Distribuie articolul: