Home » Eveniment. События » Sărbătoare de suflet organizată de „Licorent-Agro”
Sărbătoare de suflet organizată de „Licorent-Agro”

Sărbătoare de suflet organizată de „Licorent-Agro”

Distribuie articolul:

Partenerii şi clienţii Companiei „Licorent-Agro” SRL au participat la o întîlnire festivă, în cadrul căreia au fost adresate mesaje de felicitare şi de mulţumire pentru întreaga activitate desfăşurată timp de un an, urări de bine pentru anul care vine. Evenimentul a avut loc în ajunul sărbătorilor de iarnă şi a întrunit peste 100 de persoane.

În mesajul de salut al dlui Vitalie Mahu, directorul „Licorent-Agro”, s-a menţionat:

– Dragi prieteni! Sunt fericit că astăzi sunteţi alături de noi. Şi vin cu cele mai călduroase urări de bine. Vă dorim multă, multă sănătate, prosperare, succes în toate. În anul care vine, să păşim cu îndrăzneală. Să aveţi ploi cînd doriţi, preţuri bune la produsele agricole. Chiar de suntem maturi, fiecare din noi, aidoma unor copii, are nişte visuri. Să dea domnul ca visurile Dvs. să se îndeplinească! Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi!

Ion Leucă, preşedintele raionului Glodeni

Ion Leucă, preşedintele raionului Glodeni

Un alt mesaj de felicitare a fost adresat de către preşedintele raionului Glodeni Ion Leucă:

– Mă bucur mult că sunt alături de voi la această sărbătoare de familie. Este lăudabilă intenţia dlui Vitalie Mahu de a vă aduna pe toţi cei care sunteţi la talpa şi fruntea ţării. Eu mă bucur că sunt alături de colectivul „Licorent-Agro” care, pe parcursul anilor, a reuşit să-şi mărească numărul de parteneri şi clienţi. Evident, acest lucru a fost posibil doar graţie talentului de conducător al dlui Vitalie Mahu.

La acest sfîrşit de an, vreau să vă aduc sincere mulţumiri Dvs., tuturor agricultorilor, pentru efortul supraomenesc pe care l-aţi făcut în acest an anevoios. Mă închin în faţa voastră pentru tot ce faceţi! Sunteţi mîndria acestei ţări!

 

 

 

 

Şi dna Natalia Stratulat, manager logistică şi reclamă BASF în Republica Moldova, a adresat un mesaj de felicitare celor prezenţi la sărbătoare:

– Ne alăturăm la toate cuvintele foarte frumoase care au fost spuse în această seară. Din partea companiei BASF, aş vrea să aduc cele mai sincere mulţumiri companiei „Licorent-Agro” pentru colaborarea fructuoasă pe care am avut-o în acest an. Nu in ultimul rind, mulţumim fiecărui colaborator al acestei frumoase echipe, pentru contribuţia în obţinerea acestui succes. Vă dorim ca în noul an să aveţi succese şi realizări, noi proiecte şi clienţi fideli, sănătate, prosperitate şi belşug în toate!

Natalia Stratulat, manager logistică şi reclamă BASF în Republica Moldova şi Vitalie Mahu, Licorent-Agro

Natalia Stratulat, manager logistică şi reclamă BASF în Republica Moldova şi Vitalie Mahu, Licorent-Agro

Ion Bureţ

Ion Bureţ

– Anul acesta, se împlinesc 18 ani de cînd am venit prima dată la Glodeni şi am făcut cunoştinţă cu Vitalie Mahu, a recunoscut Ion Bureţ, unul dintre prietenii Companiei „Licorent-Agro”. Atunci, dl Mahu iniţiase o afacere mică, într-un oficiu micuţ, închiriat. Astăzi, vedem o companie puternică, cu parteneri pe măsură şi mulţi clienţi. Afirm cu certitudine că acest lucru a fost posibil doar datorită unui management talentat şi unui colectiv excepţional.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu mesaje de felicitare în adresa celor prezenţi au venit şi reprezentanţii companiilor „Limagrain”, „Syngenta”, „Euralis” şi „Caussade”, cu care colaborează „Licorent-Agro”.

Invitaţii au fost delectaţi cu bucate alese şi muzică bună.

Natalia Stratulat şi Ştefan Marandici, BASF Moldova în Republica Moldova

Natalia Stratulat şi Ştefan Marandici, BASF în Republica Moldova

Vitalie Mahu şi Nicolae Moraru, Roşiori-Lux

Vitalie Mahu şi Nicolae Moraru, Roşiori-Lux

Distribuie articolul: