Home » Advertoriale. Реклама » Top 7 motive pentru a consuma brînza granulată Grăuncior
Top 7 motive pentru a consuma brînza granulată Grăuncior

Top 7 motive pentru a consuma brînza granulată Grăuncior

Distribuie articolul:

Acest produs al companiei JLC a fost îndrăgit de mult de populația de toate vârstele din Moldova.

E greu să-ți imaginezi asortimentul produselor lactate de pe rafturile supermarketurilor și magazinelor din țara noastră fără legendarul Grăuncior. Cu mulți ani în urmă, el a cucerit acest loc pe care niciun alt produs nu a putut să-l înlocuiască, în pofida tuturor încercărilor. La fel ca și locul din inimile noastre.

O asemenea dragoste din partea consumatorilor față de brînza granulată Grăuncior are câteva explicații. Dacă toate ar fi unite într-un singur cuvânt, acesta ar fi „unicitate”. În ce constă această unicitate? În cel puțin șapte motive principale.

Motivul nr. 1: Grăuncior este bogat în vitamine și minerale

Toți știu că brînza este o sursă de proteine și calciu, care sunt necesare ca aerul pentru formarea celulelor noi în organism și pentru întărirea țesutului muscular. Calciul mai este util pentru eliminarea din organism a toxinelor. Totuși, proteinele și calciul nu sunt unica bogăție ce se conține în brânza Grăuncior.

Grăuncior este bogat și în aminoacizi. Astfel, el conține metionină, care ajută la eliminarea din organism a colesterolului „rău”, precum și colină, care contribuie la activitatea normală a sistemului nervos. Brânza mai conține și lizină, care îmbunătățește tonusul organismului și influențează pozitiv activitatea inimii.

Grăuncior mai conține foarte mult acid ascorbic (vitamina C) și practic toate vitaminele din grupa B, precum și vitaminele A și PP. Și, ce e mai important, la producerea Grăuncior sunt utilizate doar produse naturale și el nu conține conservanți!

Motivul nr. 2: Grăunciorul este necesar femeilor și copiilor

Consumul de brînză este deosebit de important pentru femeile însărcinate și cele care alăptează. Brînza contribuie la formarea hemoglobinei, împiedică distrugerea dinților și slăbirea aparatului locomotor.

Acest produs trebuie să fie prezent și în meniul copiilor, deoarece consumul de Grăuncior contribuie la întărirea sistemului imunitar și la dezvoltarea corectă a oaselor, ceea ce este foarte important pentru organismul copiilor! Ba mai mult, proteinele lactate accelerează procesul de formare a celulelor noi, iar sărurile de calciu și fosfați care se conțin în Grăuncior au o influență benefică asupra dinților.

Motivul nr. 3: Grăuncior este util și pentru oamenii în etate

Produsul este util și pentru oamenii în etate. Deosebit de important este consumul acestuia în cazul maladiilor sistemului nervos, ale tractului intestinal. Și cine dintre persoanele în etate nu suferă de aceste maladii? Substanțele antibacteriene care intră în componența Grăuncior contribuie la normalizarea microflorei în intestine, iar bacteriile acido-lactice stimulează procesul de absorbție a calciului și fosforului. Este important de menționat că Grăuncior este util chiar și pacienților care suferă de diabet.

Motivul nr. 4: Grăuncior le permite adolescenților să rămână ei înșiși

Mamele mă vor înțelege: cea mai complicată este asigurarea unei alimentații corecte pentru adolescenți, mai ales pentru fete! Că doar ele visează să fie suple și sunt gata să îndure diferite diete doar pentru a mai slăbi, iar în consecință, capătă un „buchet” întreg de boli încă din tinerețe. Cu Grăuncior nu există asemenea problemă: chiar dacă este foarte util și sănătos, el nu este bogat în calorii. Astfel, consumându-l, adolescentul obține un set întreg de substanle utile fără a adăuga kilograme! Fiți siguri: copilul dvs. vă va fi recunoscător! Și nu veți avea griji în privința sănătății acestuia.

Motivul nr. 5: Grăuncior este un produs excelent pentru cei care fac sport

Grăuncior este apreciat și de sportivi. Acest lucru se datorează faptului că brînza conține o cantitate mare de proteine, ceea ce este atât de important pentru sportivi. Totodată, în comparație cu proteinele din carne, care pot cauza o influență negativă asupra articulațiilor, proteinele din brînză nu dăunează.

Motivul nr. 6: Grăuncior este abolut inofensiv!

„Să nu dăuneze!” –asta contează. Grăuncior este anume acel produs inofensiv pentru organism. El conține o cantitate moderată de grăsimi și glucide (carbohidrați). La producerea lui sunt utilizate doar produse naturale. În el lipsesc conservanții, de aceea are un termen de valabilitate redus.

Printre alte avantaje ale acestui tip de brînză este și faptul că el este cel mai ușor absorbit dintre toate produsele acidolactate. Iar această proprietate îl face folositor pentru toți!

Motivul nr. 7: Este un dejun ușor și util, dar și o gustare

O atenție aparte trebuie acordată ambalajului acestui tip de brânză. El este deosebit de comod! Poate fi luat oriunde: la serviciu, la drum, la pădure. Veți consuma un produs foarte util și gustos și aceasta va arăta estetic. Este o gustare excelentă!

Grăuncior mai este de neînlocuit la dejun: nu necesită gătire, permițând astfel economisirea minutelor prețioase. În afară de aceasta, Grăuncior mai poate fi adăugat în diferite bucate, inclusiv în salate.

IMPORTANT!

Grăuncior are o influență pozitivă asupra sănătății:

  • întărește sistemul nervos;
  • este o profilactică pentru ateroscleroză;
  • îmbunătățește starea dinților;
  • contribuie la dezvoltarea corectă a oaselor;
  • normalizează microflora în intestine;
  • accelerează metabolismul.

Medicii includ Grăuncior în componența dietelor la tratarea următoarelor maladii:

  • maladiile vezicii biliare și ale ficatului;
  • hipertensiunea;
  • gastrita;
  • ulcerul stomacal;

APROPO

Cum se produce Grăuncior

Pentru producerea Grăuncior este utilizat doar laptele proaspăt degresat. Pentru fermentarea laptelui în el se adaugă bacterii acido-lactate și cheaguri. Anume acestea formează grăuntele de brînză, care este foarte gingaș și frumos și, totodată, dens și integru. După divizarea granulelor de zer, se adaugă frișca, puțină sare și este transmis spre ambalare.

Produsul finit este răcit până la 4-6 C, iar după aceasta – transportat în rețelele comerciale.

Datorită unei tehnologii unice de producere, în componența Grăuncior este foarte mult calciu și substanțe minerale importante cum ar fi magneziu, fier, caliu, natriu și fosfor.

Distribuie articolul: