Home » Noutăţi. Новости » Cum să scoatem culturile agricole din stres?
Cum să scoatem culturile agricole din stres?

Cum să scoatem culturile agricole din stres?

Distribuie articolul:

Condițiile meteorologice din ultima perioadă au generat un stres profund culturilor de toamnă (rapița, grâul și orzul de toamnă). Zăpezile, temperaturile foarte scăzute, ploile abundente, fluctuațiile mari de temperatură au condus la dereglarea proceselor metabolice ale plantelor. În aceste condiții, fermierii au nevoie să ajute plantele de cultură prin utilizarea produselor biostimulatoare cu conținut de aminoacizi.

În aceste condiții, recomandăm folosirea fertilizanților foliari Greit VG și Nutrigreen AD, atât separat, cât și în amestec cu fungicide, erbicide sau insecticide.

GREIT VG este un produs de origine exclusiv vegetală, cu o puternică acțiune anti-stres, care ajută plantele să-și restabilească și să-și îmbunătățească funcțiile metabolice. În plus, majorează mult asimilarea elementelor nutriționiste.

Greit-VG-ambalaj

GREIT VG conține aminoacizi de origine vegetală care, împreună cu alte componente organice naturale prezente, oferă plantei un impuls energetic puternic. Matricile vegetale de pornire, ca urmare a proceselor de hidroliză enzimatică, eliberează nu doar aminoacizi liberi, ci și diferite componente active, cum ar fi vitaminele și carbohidrații, esențiale pentru funcțiile metabolice ale plantei, favorizând creșterea și depășirea stresului. Printre aminoacizii cei mai reprezentați, se numără acidul glutamic și glicinebetaina.

NUTRIGREEN AD este un fertilizant lichid ce conține aminoacizi obținuți prin hidroliză enzimatică, ce stimulează procesele fiziologice din plantă și aprovizionează culturile cu azot sub formă de aminoacizi disponibili imediat.

nutrigreen-ad

NUTRIGREEN AD stimulează absorbția elementelor minerale și favorizează absorbția erbicidelor și a celorlalte produse de protecție a plantelor, astfel crescând eficiența utilizării lor.

Pentru informaţii suplimentare, contactați:

“Sanctum AG” SRL

GSM: 0 693 21 230

Distribuie articolul: