Home » Eveniment. События » Nucicultori din Moldova participă în premieră la Expoziţia Fruit Logistica din Berlin
Nucicultori din Moldova participă în premieră la Expoziţia Fruit Logistica din Berlin

Nucicultori din Moldova participă în premieră la Expoziţia Fruit Logistica din Berlin

Distribuie articolul:

Pentru prima dată de la fondare, în anul 2006, Asociația Nucicultorilor din Republica Moldova (ANRM) participă în calitate de expozant la una dintre cele mai mari expoziții internaționale specializate, care se desfășoară, în perioada 8-10 februarie, la Berlin (Germania).

„La standul comun al ANRM sunt prezente cinci companii care și-au exprimat dorința de a participa la acest important eveniment. Efortul logistic și financiar pe care acestea l-au depus este unul considerabil, dar suntem convinși că rezultatele vor fi pe măsură, or discuțiile pe care le avem cu potențialii parteneri, aprecierea pe care aceștia o demonstrează pentru calitatea nucilor, a miezului de nucă, pregătirea bună, consolidarea și colaborarea producătorilor, toate sunt premizele unor ameliorări care vor trebui să se producă în continuare pe segmentul exportului de nuci”, a declarat Oleg Tîrsînă, președintele Uniunii Asociațiilor Producătorilor de Culturi Nucifere.

nuci4

„Unul din obiectivele participării nucicultorilor moldoveni la Fruit Logistica este diversificarea piețelor de desfacere. Chiar din prima zi am stabilit contacte cu mai multe companii din diverse țări și de pe diferite continente, care sunt interesate de producția noastră. Mai sunt două zile până la sfârșitul expoziției, timp în care vom depune toate eforturile pentru a obține rezultate cât mai bune pentru toți cei antrenați în sectorul nucifer din Republica Moldova”, a mai menționat Oleg Tîrsînă.

nuci3

Distribuie articolul: